Nou informe: Ciberseguretat, la protecció de la informació en un món digital

ciberseguridad_telefonica2La Fundació Telefónica ha presentat un informe que aborda un tema de gran actualitat i que cada vegada resulta de major interès per als usuaris d’Internet; la ciberseguretat i la importància que aquesta té per mantenir la privacitat de la informació a la Xarxa.

En aquest estudi entre altres temes, s’aborda el ‘cicle de vida’ de la segure
tat digital, que ha d’abastar des de la prevenció i detenció de ciberamenaces, fins a una ràpida resposta a les mateixes, tot això amb mesures d’intel·ligència que les dotin d’eficàcia.

Així mateix, es descriuen els nous escenaris i reptes en què usuaris i empreses incorporen informació a la Xarxa i que poden suposar un risc, com la informàtica en núvol, el big data, Internet de les coses, les aplicacions mòbils o les múltiples identitats que poden tenir els usuaris a Internet. Finalment, l’informe es completa amb la transcripció d’una trobada d’experts en diferents àmbits que s’estan adaptant per garantir la seguretat de la informació digital.

Descarrega l’informe en PDF

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Materials de suport, Professionals i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *