L’Hemeroteca de drogues

cropped-trito2013.jpgDes del Tritó recomanem fer una visita a l’Hemeroteca Drogues. És una biblioteca virtual de l’Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat, realitzada per Educació per a l’Acció Crítica, una eina dins el Canal Drogues.

Aquest recull de materials sobre drogues realitzats a Catalunya té l’objectiu de facilitar l’accés a materials informatius, de sensibilització o educatius a tots els professionals, educadors i agents de l’àmbit de la prevenció en el consum de drogues.

Els materials es poden descarregar o sol·licitar via un formulari. Els trobareu classificats a partir del tipus d’abordatge que fan de la matèria, segons el tipus de droga, per format, idioma o població destinatària. Teniu més informació sobre els criteris de classificació dins la pròpia web, que us ajudarà a trobar el material que pogueu necessitar.

Aquest projecte és també un reconeixement a tota la feina realitzada al llarg d’anys per les administracions públiques i organitzacions no governamentals. Si voleu més informació sobre el projecte, consultes o propostes, us podeu posar en contacte escrivint drogues.salut@gencat.cat

Pàgina web: http://hemerotecadrogues.cat/

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Materials de suport, Professionals i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *